Page 13

AC Loogman

Potato wholesale Aardappelgroothandel A.C. Loogman has entered into partnership arrangements with leading potato growers. These relationships ensure continuity and reliability of delivery in the form of high quality (organic) products. In addition, A.C. Loogman supplies peeled potato products, as well as products such as onions and garlic. The company’s versatility is reflected in the various packaging options available. 11 Quality is important to A.C. Loogman. Everyone in the business knows exactly what they need to look for when evaluating the products. A.C. Loogman is higher level IFS-certified, which is an important quality standard in the retail sector. All the business’ organic products are SKAL-certified and A.C. Loogman’s growers are Global Gap-certified. A.C. Loogman monitort de producten ‘van het land tot aan klant’. Het bedrijf heeft partnerschappen met gerenommeerde aardappeltelers. Deze goede relaties zorgen voor continuïteit en leveringszekerheid in de vorm van kwalitatief hoogwaardige producten. Samen met de klant worden de rassen bepaald. Bekende soorten van de aardappelgroothandel zijn Melody, Maritiema, Milva, Nicola, Roseval, Bildtstar, Eigenheimer en Opperdoezer Ronde. Ook de biologische Allians, Marabel en Laura vallen onder het assortiment van de aardappelgroothandel. Daarnaast zijn alle soorten geschilde aardappelproducten, zoals kriel, bonken, friet en blokjes verkrijgbaar én aanverwante producten zoals uien en knoflook. De veelzijdigheid van A.C. Loogman is ook terug te vinden in de verschillende verpakkingsmogelijkheden. De aardappelen kunnen worden verpakt in folieverpakkingen, netverpakking, jute, big bags, bulk, dozen of los in kisten. Indien gewenst, verzorgt A.C. Loogman ook het ontwerp van de verpakking. Gewaarborgde kwaliteit Kwaliteit is een belangrijke pijler voor A.C. Loogman. De jaren- lange ervaring staat garant voor ‘een goed oog en oor’. Ad Loogman legt uit: “Aan een partij aardappelen kan ik ruiken of een product goed is. Maar het oog wil ook wat en daarom weten wij precies waar we op moeten letten bij het beoordelen van een aardappel. Zodra we vermoeden dat er iets mis is, komen we in actie.” A.C. Loogman is IFS (International Food Standard) high level gecertificeerd.


AC Loogman
To see the actual publication please follow the link above