Page 22

AC Loogman

20 Vanaf die tijd nam het horeca-assortiment ieder jaar toe en dat trok nieuwe klanten. Inmiddels levert A.C. Loogman zo’n 1100 artikelen en bestaat het horecateam uit tien vaste medewerkers. Cafetaria’s, snackbars en restaurants kunnen bij A.C. Loogman terecht voor verse en diepvries artikelen in de vorm van frites, runder- en kipartikelen en halal producten. Daarnaast is de horecagroothandel gespecialiseerd in vetten, sauzen, ijs en aanvullende benodigdheden zoals snackbakjes en vorkjes. De strategische ligging zorgt ervoor dat grote en kleine horecagelegenheden in Amsterdam en Noord-Holland het bedrijf weten te vinden. Drie geconditioneerde horeca- sprinters worden ingezet om deze klanten te beleveren. Voor de grotere bestellingen heeft A.C. Loogman een kleine vrachtwagen. Horeca groothandel: een sterke speler In de jaren ’70 breidde A.C. Loogman haar assortiment uit met geschilde aardappelen, verse patat en diepvries frites. De horecagroothandel speelde daarmee in op de toenemende vraag van klanten naar verse en diepgevroren aardappelproducten. Catering wholesale: a strong player A.C. Loogman supplies fresh and deep frozen products in the form of fries, beef and chicken products and halal products. Clients can also obtain oils, sauces, ice cream and supplementary products from the catering wholesaler. Three climate-controlled hospitality sprinters and a small truck are used to supply cafeterias, snack bars and restaurants. Naamloos-3 1 27-01-16 15:45


AC Loogman
To see the actual publication please follow the link above