A.C. Loogman is een aardappelgroothandel en horecagroothandel. Wij leveren aardappelen en bio-aardappelen en aanverwante producten voor de horeca.

Info:

Postadres:

Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Bezoekadres:

Schinkelpolder
Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Contactgegevens:

Tel. +31 (0)20 6823573
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
maandag t/m vrijdag
Fax +31 (0)20 6823560

loogman@acloogman.nl

Volg ons:

AC Loogman

< VORIGE PAGINA
  /  In de media   /  Alle friet Mysteryland ultra lokaal!

Alle friet Mysteryland ultra lokaal!

ALLE FRIET OP MYSTERYLAND GEMAAKT MET AARDAPPELS VAN NAASTGELEGEN BOER!

Ultra local
Gespot, een echte local tijdens MysteryLand 2017. Een doorgewinterde festival ganger, met smaak en stijl. Boer Gert-Jan Petrie (van de foto) zeker, maar ook zijn aardappels en dus onze frietjes behoren ook tot deze selecte elite van MysteryLand Locals…! Tijdens het festival afgelopen weekend hebben wij, samen met boer Gert-Jan, heel MysteryLand voorzien van ultra lokale verse friet. Friet gemaakt van aardappels afkomstig uit de grond direct naast het festivalterrein.

Boer Gert-Jan Petrie op MysteryLand

Boer Gert-Jan Petrie op MysteryLand

Timing
De camping van het festival is letterlijk op het terrein van Boer Gert-Jan Petrie. Direct daarnaast groeien zijn aardappels. Het oogsten begint meestal pas eind Augustus/begin September. Voor de Victoria aardappel in de grond was het misschien eigenlijk nog wat te vroeg om hem machinaal uit de grond te halen. Daarom is de week van het festival een gedeelte met de hand gerooid speciaal voor Mysteryland. Na het wassen en sorteren zijn de aardappels direct gesneden en voorgebakken door FrietHoes en in het weekend afgebakken en verkocht vanuit 4 foodtrucks op het festival. Een kleiner cirkeltje is bijna niet mogelijk!

Post a Comment