A.C. Loogman is een aardappelgroothandel en horecagroothandel. Wij leveren aardappelen en bio-aardappelen en aanverwante producten voor de horeca.

Info:

Postadres:

Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Bezoekadres:

Schinkelpolder
Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Contactgegevens:

Tel. +31 (0)20 6823573
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
maandag t/m vrijdag
Fax +31 (0)20 6823560

loogman@acloogman.nl

Volg ons:

AC Loogman

< VORIGE PAGINA
  /  Home-page   /  A.C. Loogman geïnterviewd voor Doe maar duurzaam

A.C. Loogman geïnterviewd voor Doe maar duurzaam

Begin november werd Ad Loogman geïnterviewd voor het programma Doe maar duurzaam, hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod komen. A.C. Loogman kreeg in DOE MAAR DUURZAAM de kans om onze duurzame aardappelproducten op informatieve wijze te presenteren. In het filmpje vertelt Loogman over de import en export van de aardappeloogst en legt hij uit op welke manier A.C. Loogman met duurzaamheid bezig is. Zo worden de aardappelen gewassen met gerecycled water en de aardappels zo efficiënt mogelijk vervoerd om kilometers te besparen. Kortom: de aardappel legt van producent tot consument een duurzame weg af.

Bekijk hieronder het interview met Ad Loogman.

Post a Comment