A.C. Loogman is een aardappelgroothandel en horecagroothandel. Wij leveren aardappelen en bio-aardappelen en aanverwante producten voor de horeca.

Info:

Postadres:

Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Bezoekadres:

Schinkelpolder
Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Contactgegevens:

Tel. +31 (0)20 6823573
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
maandag t/m vrijdag
Fax +31 (0)20 6823560

loogman@acloogman.nl

Volg ons:

a-merken en private label

< VORIGE PAGINA
  /  a-merken en private label

De mogelijkheden

Het assortiment van A.C. Loogman bestaat uit alle soorten verse en diepgevroren aardappelproducten, veelal leverbaar onder de namen van grote patat labels en ons huismerk. Ook voeren wij een breed assortiment geschilde aardappelen in alle soorten en maten, zoals krieltjes, schijfjes, blokjes en bonken.

Wilt u liever onze aardappelproducten aan uw klanten aanbieden onder uw eigen merknaam? Dat kan. Wij bieden de mogelijkheid om onze aardappelproducten, zoals verse of diepgevroren frites en (geschilde) aardappelen, aan te bieden onder uw merknaam. U hebt hierbij de keus uit elk aardappelras die wij indien gewenst in verschillende snijmaten kunnen produceren. Wij kunnen zelfs voor u de verpakking laten ontwerpen.

Andere A-merken en private labels die u voorgingen: Remo, Aviko, Mccain, Ad van Geloven, van Dobben, Beckers, Mora, Gouda’s Glorie, Oliehoorn, Kamstra, Amstelveld en vele andere merken kunt u bij ons vinden.

Neem contact op

Interesse in onze A-merken of wilt u een private label? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.Be Essential

Quick design solutions

Best Support