A.C. Loogman is een aardappelgroothandel en horecagroothandel. Wij leveren aardappelen en bio-aardappelen en aanverwante producten voor de horeca.

Info:

Postadres:

Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Bezoekadres:

Schinkelpolder
Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Contactgegevens:

Tel. +31 (0)20 6823573
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
maandag t/m vrijdag
Fax +31 (0)20 6823560

loogman@acloogman.nl

Volg ons:

assortiment

< VORIGE PAGINA
  /  assortiment

Breed assortiment

Horecagroothandel A.C. Loogman heeft een breed assortiment aardappelproducten en aanverwante artikelen die snel uit voorraad leverbaar zijn.  Naast verse en diepgevroren aardappelen, vindt u bij ons diverse snacks, vetten, sauzen, dranken en ijs.
Ons horeca-assortiment bestaat voor een groot deel uit A-merken.

Be Essential

Quick design solutions

Best Support

Verse frites en geschilde aardappelen

De laatste jaren is de vraag naar ambachtelijke frites gegroeid. Met name in de grote steden en in de randstad neemt het aantal zelfbakkers toe. Hoewel het wat veranderingen vergt in de bedrijfsvoering, wordt er toch vaak gekozen voor verse frites. De consument loopt voor zo’n smaakvol frietje toch net even iets verder.

Met onze verse friet bieden wij genoeg mogelijkheden. Zo verkopen wij vuile aardappelen van rassen die uitermate geschikt zijn voor het maken van verse friet, zoals Agria en Bint. Wanneer een bedrijf minder afval wenst, zijn onze geschrapte en/of geschilde aardappelen een perfect alternatief. Op het gebied van vers gesneden frites bieden wij onze klanten vers gesneden frites in diverse snijmaten. De frites zijn verpakt in o.a. zakken van 10 kg en zijn gekoeld een week houdbaar. Daarnaast zijn onze geschilde aardappelen in meerdere soorten en maten verkrijgbaar.

 

Een goed frietje komt tot stand door drie elementen: de bakwand, het product en het vet. Horecagroothandel A.C. Loogman is gespecialiseerd in verse frites, verse voorgebakken frites en geschilde aardappelen. Wij kunnen u tevens adviseren over de frites of aardappelen in combinatie met het juiste frituurvet, zodat uw klanten van een smaakvolle ervaring zullen genieten.

Aardappelweters sinds 1953

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.