A.C. Loogman is een aardappelgroothandel en horecagroothandel. Wij leveren aardappelen en bio-aardappelen en aanverwante producten voor de horeca.

Info:

Postadres:

Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Bezoekadres:

Schinkelpolder
Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Contactgegevens:

Tel. +31 (0)20 6823573
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
maandag t/m vrijdag
Fax +31 (0)20 6823560

loogman@acloogman.nl

Volg ons:

service

< VORIGE PAGINA
  /  service

Sterk in service

Bij A.C. Loogman vinden wij service een belangrijk aspect in onze bedrijfsvoering. Om een goede servicebeleving te bieden zorgen wij voor vertrouwen in ons als leverancier, zowel richting inkoop als verkoop, door het afnemen en leveren van kwalitatief hoogwaardige verse consumptieaardappelen.

Onze persoonlijke benadering speelt een grote rol in de klant-leverancier relatie. Wij zorgen ervoor dat ons personeel professionele gesprekspartners zijn en advies op maat kunnen geven, zodat u als afnemer de juiste producten kunt aanbieden aan uw klanten.

Daarnaast bent u ervan verzekerd dat met onze logistieke service uw bestelde producten worden afgeleverd op het juiste adres én in de juiste ruimte. De A.C. Loogman leverservice levert 6 dagen per week met eigen transport aardappelen door heel Nederland en horecaproducten in ons dekkingsgebied: een groot deel van Noord-Holland en Het Gooi tot aan Almere. Daarnaast gaan wij verder dan de standaard deur tot deur-levering. Onze bezorgers brengen uw producten naar elke gewenste plek, of dat nu de koelruimte van uw restaurant is of de keuken van uw café.

Onze voornaamste klanten zijn cafetaria’s en snackbars, maar ook restaurants die kiezen voor kwaliteit en een persoonlijke service.

Neem contact op

Wilt u zich als horecagelegenheid onderscheiden? Bij ons vindt u smaakvolle producten, die uw klanten zeker zullen waarderen. Denk bijvoorbeeld aan een private label of een verpakking op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om te sparren met een horecaspecialist.Be Essential

Quick design solutions

Best Support