A.C. Loogman is een aardappelgroothandel en horecagroothandel. Wij leveren aardappelen en bio-aardappelen en aanverwante producten voor de horeca.

Info:

Postadres:

Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Bezoekadres:

Schinkelpolder
Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Contactgegevens:

Tel. +31 (0)20 6823573
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
maandag t/m vrijdag
Fax +31 (0)20 6823560

loogman@acloogman.nl

Volg ons:

ster

< VORIGE PAGINA
  /  ster

Samen Sterker

A.C. Loogman is aangesloten bij Ster, een organisatie die groothandelaren in het consumenten-, horeca- en bedrijfskantinesegment bijeenbrengt. Bij Ster kunnen ondernemers die regionaal opereren en zich richten op de professionele klant in de horeca en retailbranche de krachten voor inkoop te bundelen. Elke vestiging staat garant voor een breed, kwalitatief hoogwaardig en tegelijk scherp geprijsd assortiment.
Samen gaan deze ondernemers in gesprek over nieuwe producten, trends en ontwikkelingen. Het leveren van topkwaliteit is een belangrijke kernwaarde van de leden van Ster in- en verkooporganisatie. Deze topkwaliteit ziet u ook terug in het private label Subliem, waarvoor A.C. Loogman de aardappelproducten, frituurvet en o.a. snacks levert. De producten van dit exclusieve merk heeft een unieke prijs-kwaliteitsverhouding en is uitsluitend verkrijgbaar bij de leden van Ster. Met Subliem biedt A.C. Loogman als horecagroothandel een uitstekend alternatief voor A-merken aan haar klanten.