A.C. Loogman is een aardappelgroothandel en horecagroothandel. Wij leveren aardappelen en bio-aardappelen en aanverwante producten voor de horeca.

Info:

Postadres:

Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Bezoekadres:

Schinkelpolder
Noordpolderweg 18
1432 JH Aalsmeer

Contactgegevens:

Tel. +31 (0)20 6823573
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00
maandag t/m vrijdag
Fax +31 (0)20 6823560

loogman@acloogman.nl

Volg ons:

verwerkingsproces

< VORIGE PAGINA
  /  verwerkingsproces

Verwerkingsproces

A.C. Loogman streeft naar kwalitatief hoogwaardige aardappelverwerking. Die kwaliteit controleren wij gedurende het gehele proces, van teling tot levering. Aardappels vanuit de Benelux worden met eigen bulkvervoer naar Aalsmeer vervoerd. Import van buiten de Benelux wordt hier ook afgeleverd.

Via een transportband komen de aardappelen de productieafdeling binnen, waarna ze via een buis met water doorgaan naar de wasmachine. Na het wassen in de productvriendelijke machine worden de aardappelen gedroogd. Een geavanceerde scanner controleert ieder exemplaar. De goede aardappelen gaan naar een van de vier volautomatische verpakkingsmachines. Aardappelen die niet aan de eisen voldoen, worden uitgesorteerd en gebruikt als veevoer.

Tijdens het proces van sorteren, wassen, verpakken en aflevering vinden verschillende controles plaats, zodat kwaliteit gegarandeerd is. De aardappelen worden zeven dagen per week met eigen vervoer door heel Nederland geleverd. Dit gebeurt binnen 24 uur via DC’s, crossdocking en desgewenst rechtstreeks aan filialen.

Wassen

Controleren

Verpakken